,

Schotse Hooglander

Schotse hooglander als wanddecoratie aan je muur

Schotse hooglander wandecoratie is tegenwoordig heel populair in diverse interieur stijlen. Waarom willen zo veel mensen deze stoere dieren aan hun muur?

Waarschijnlijk heeft dit te maken met het stoere uiterlijk van deze dieren. Met hun roodbruine vacht en grote hoorns zijn ze een indrukwekkende verschijning.

Schotse Hooglander kunst van EmielsDesigns

Bij EmielsDesigns vindt je diverse kunstwerken met de schotse hooglander in de hoofdrol. Ik heb een aantal realistische digitale artworks gemaakt, maar ook meerdere kunstwerken die meer abstract van aard zijn.

Over de schotse hooglander 

De schotse hooglander is een rund met een fraaie roodbruine vacht. Een volwassen hooglander kan tot wel achthonderd kilo wegen. Met hun grote hoorns is de schotse hooglander een imposante verschijning.

Moderne Wanddecoratie van een Schotse Hooglander

In Nederland kun je deze stoere hooglanders in natuur en recreatiegebieden tegenkomen. Ze worden daar ingezet voor natuurlijke begrazing. 

In tegenstelling tot wat hun stoere en macho uitstraling doet vermoeden zijn schotse hooglanders over het algemeen rustig en zullen ze zich zelden agressief opstellen. 

Aquarel Stijl

Deze aquarel stijl is erg populair op mijn werkaandemuur shop. Deze kunst stijl past namelijk goed in verschillende interieur stijlen. In een landelijk interieur komt deze hooglander goed uit de verf. Maar ook in een BoHO interieur trend of een moderne inrichting is deze schilder stijl een echte eyecatcher. Wil je meer aquarel illustraties zien met andere onderwerpen? Klik dan hier.

Modern Abstract

Is moderne kunst meer jouw stijl? Dan is dit kunstwerk vast een fraaie toevoeging aan jouw eigentijdse interieur.

Deze print is gemaakt als digitaal artwork. De basis van deze kunststijl is een pentekening. Deze tekening is gedigitaliseerd en voorzien van stoere zwart wit en grijs tinten in photoshop.

Bovenstaand kunstwerk is gemaakt in twee kleuren. Dit duotone artwork is onderdeel van een serie. Combineer naar hartenlust want deze werken passen door hetzelfde kleurgebruik heel goed naast elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *