,

Kleurig Abstract Kunstwerk Vrouw

Deze werken in deze collectie hebben één ding gemeen; ze barsten van de kleur. Deze kleurrijke kunstwerken geven je lege muur de fleurige look waar jij naar op zoek bent. De meeste kunstwerken van vrouwen zijn abstract van aard, maar sommige kunstwerken zijn uitgewerkt met meer detail. Koop je kleurige kunstwerken direct via de site van EmielsDesigns, of bestel de werken via werkaandemuur.

Kleurrijke wanddecoratie in de vorm van een drieluik.

Op dit werk zie je een portret van een vrouw. Het kleurgebruik van het kunstwerk is vrolijk en fleurig. De droevige blik van deze vrouw geeft een interessant contrast met deze felle kleuren.

Ook dit werk bevat heel veel felle zomerse kleuren. Dit werk is abstracter van aard en past heel goed in een modern interieur. Je ziet veel lila paarse tinten maar ook rode, groene en gele accenten.
Het werk is eerst handgeschilderd met inkt en acryl verf op papier. Het kunstwerk digitaal geoptimaliseerd. Met dit kunstwerk voeg je een zomerse touch toe aan je muur.

Deze prachtige dame is ook digitaal geschilderd met veel kleur. De witte achtergrond van dit kunstwerk zorgt ervoor dat het een licht schilderij is. Deze dame kijkt over haar schouder.

Dit abstracte en kleurige schilderij is getekend met inkt op aquarel papier. Met digitale tekentechnieken is deze illustratie verder uitgewerkt tot het fleurige en kleurrijke eindresultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *