Cortenstaal decoratie voor buiten

Cortenstaal decoratie

Cortenstaal decoratie is heel geschikt voor buiten. Het is een staalsoort dat door invloed van neerslag en vocht in de tuin een mooie warme oranje bruine roestlaag krijgt. De roestlaag is een beschermlaag wat er voor zorgt dat het staal niet doorroest.

Vogel gemaakt van cortenstaal. Voor decoratief gebruik in tuin of binnen als muurdecoratie

De cortenstaal decoratie wordt gesneden uit een plaat van 2 of 3 mm dik staal. Bij het ontwerpen houden we er rekening mee dat de vlakken en lijnen van het ontwerp allemaal met elkaar verbonden zijn. Zo krijg je een ontwerp dat uit één stuk bestaat. Bij de Cortenstaal Kolibrie hierboven is dit goed te zien.

Deze stalen zeemeermin is ook gemaakt uit één stuk cortenstaal. Het strakke ontwerp is uitgevoerd in tribal stijl.

Naast cortenstaal decoratie voor buiten hebben we ook een ruim assortiment aan eigentijdse kunstwerken van zeemeerminnen. Bijvoorbeeld als print op dibond, of als poster.

Schotse hooglander van cortenstaal

Stoere cortenstaal stier

Dit strakke ontwerp van een schotse hooglander stier is een ware blikvanger voor je tuin. Deze decoratieve stierenkop wordt uitgesneden uit een cortenstaal plaat. De lijnen hebben dezelfde lijndikte wat het ontwerp een strakke eigentijdse look geeft.

Door regen en wind zal de zwarte kleur van het cortenstaal na verloop van tijd overgaan in een fraai bruin oranje roest kleur.

Omdat deze stoere stierenkop natuurlijk ook binnen heel fraai aan je muur zal staan kunnen we dit ontwerp ook uitsnijden uit een zwarte of andere kleur mdf plaat in plaats van staal.