Schotse Hooglander

Schotse Hooglander muur decoratie

De Schotse Hooglander is een enorm populair onderwerp bij makers van muur decoratie. Ook ik vind het een mooi beest om te schilderen en te tekenen. Inmiddels heb ik een redelijk groot aantal kunstwerken gemaakt van deze stoere hooglanders.

Ik wil jou dan ook graag laten zien uit welke muur decoratie stijlen je kunt kiezen.

Hieronder zie je een werk met een interessante kunst stijl die past in een modern en eigentijds interieur. Maar dit kunstwerk zou je ook in een landelijk interieur aan de muur kunnen hangen. Je ziet hier een eigenwijze schotse hooglander die je vanuit het hoge gras recht aan kijkt. Deze stijl is abstract van aard maar is toch ook wel redelijk gedetailleerd. Deze muur decoratie is uitgevoerd in taupe tinten en goud bruine accenten. Het werk is te koop op grootformaat, 150×100 cm of een kleinere versie van 75×50 cm.

schotse hooglander street art
Schotse hooglander street art stijl

Zwart wit kunstwerken van schotse hooglander

Dit werk is heel geschikt voor een eigentijds zwart wit interieur. Ook deze schotse hooglander muur decoratie heeft kenmerken van street art en graffiti. Deze zwart wit muur decoratie kun je via mijn account op werkaandemuur bestellen als print op poster, dibond, canvasdoek en nog veel meer materialen.

Digitaal abstract artwork met zwart wit tinten. Stoer en robuust schilderij van een schotse hooglander. Mixed media

Landelijke stijl muur decoratie

Digitaal artwork – schotse hooglander full colour digitaal geproduceerde kunst – voor posters, branding, merchandising of producten

Waar de werken hierboven het meest overeenkomen met street art stijl is dit kunstwerk beter te classificeren als landelijk en klassiek. Dit werk is digitaal geschilderd met een hele hoge resolutie. Daardoor kan dit kunstwerk ook op grootformaat scherp worden geprint. Deze robuuste schotse hooglander in landelijke stijl kan besteld worden via mijn werkaandemuur pagina.

Heb je een muur met een gele grijze of taupe kleur? Dan is het mooi om daar muur decoratie op te hangen wat contrasteerd met de achtergrond. Dit kunstwerk is licht van kleur en heeft veel wit. Daarnaast zijn er in aquarel stijl goudgele en grijs tinten toegevoegd. De kop van de hooglander zelf is getekend in zwarte inkt. Dit kunstwerk was in 2021 mijn best verkochte werk bij werkaandemuur.

aqauarel abstracte hooglander

Ben je op zoek naar een schotse hooglander print met meer detail dan is het kunstwerk hieronder misschien wel wat voor bij jouw aan de muur. Dit werk is uitgevoerd in grijstinten en is gemaakt op basis van een foto van een hooglander die in een natuurgebied nabij Hoogeveen aan het grazen was. Met behulp van digitale tekentechnieken is deze foto omgezet naar een kunstwerk in olieverf stijl.

Digitaal artwork – schotse hooglander – olieverf kunstwerk